W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Maulery bardzo fajnie wyszły już teraz nawet przed washami. Jakieś efekty świetlne albo spaliny z rur wydechowych na grzbiecie?
Helbrute kolorystycznie trochę się zlewa ale to też przed washami?
Pod Khorna wszystko : )
Maulery/Helbrut skonczone, Heldrake czeka na domalowanie.
Dziwne że washy nie widać ;/
Ze spalinami poczekam jak zakupie jakieś suche pigmenty i ogarnę jak to się robi.
Może wtedy jakiś zbiorowy upgrade na pojazdach będzie.
Na tych zdjęciach metalowe elementy (np. ogon Maulerów) wyglądają na czyste dla tego myślałem, że washa jeszcze nie ma.
Co to za Mauler co nie jest umazany flakami i zaschłą krwią lojalistów? Smaruj Devlan Mudem ino grubo
Fajne modele.
Wszystko co rzuca się w oczy zrobione jest precyzyjnie i schludnie.
Rozumiem, że chcesz je jeszcze jakoś pobrudzić?
Szkoda, że jeżeli bardziej przekrzywisz łeb maulera widać miejsce, gdzie "kończą się" te niby-żyły i zaczyna goły plastik (jak ja uwielbiam GW).
Co do helbrute'a mam jednak obiekcje. Czy niebieskie wykończenie ma imitować przebarwienia cieplne na metalu? Jeżeli tak zacząłbym jednak od namaziania żółtego>>czerwonego>>niebieskiego przebarwienia na ograniczonej przestrzeni (tak do centymetra, może trochę więcej ), a resztę zamazał badab black'iem, czy jak się teraz czarny zowie.
"Dreadnaught chaosu" robi jednak odpowiednio ohydne wrażenie, za co duży plus.
Miło będzie zobaczyć modele z wykończonymi podstawkami itp.