W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Witajcie.
Natknąłem się na coś takiego na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=isXNJMhB … r_embedded
Prawdopodobnie nic nie zmieni ale nóż, widelec
Riddle me this... Riddle me that
Chwilowo nie mam czasu obejrzeć całości, ale zniechęcił mnie początek, w którym sprzedawca żali się na GW, że przykręciła śrubę sklepom internetowym... tu moim, służbowym nota bene, zdaniem niestety mieli rację, bo każdy cwaniaczek na świecie kupuje tanio na necie i stara się wkręcić na DARMOWE stoły w sklepach stacjonarnych... no cóż jeszcze żaden sklep NIE WYŻYŁ na DARMOWYCH stołach.
Jak obejrzę całość (wieczorem) to wypowiem się więcej.
Oni prowadzą sklep stacjonarny i internetowy jednocześnie. Ja osobiście wolę korzystać ze sklepów stacjonarnych ale niektórzy nie mają wyboru, jak masz ponad 100 km do najbliższego sklepu stacjonarnet, to w takim wypadku czasami pozostają głownie sklepy online.
Uch, koleś jest w tym biznesie od 3 lat (wow!) i za darmo udziela GW rad co poprawić w ich modelu biznesowym. Jedyna rozsądna uwaga to wysoka cena zestawów startowych.
Xyxel napisał:
Jedyna rozsądna uwaga to wysoka cena zestawów startowych.
Nie wiesz chyba co mówisz
Zestawy startowe są 3 razy tańsze niż powinny być i to biorąc poprawkę na uproszczenie modeli.
też zauważyłem że tłem jest Hordes oraz czasami wh40K może filmik sponsorowany?
Koleś zastrzegł się że absolutnie NIE
Cavalierze, nie chodziło mi o cenę w przeliczeniu na figurki (bo rzeczywiście jest niezła), ale o cenę w sensie zachęcania nowych osób do gry. Czekam na starter Chaosu do 6 edycji : P
A to zwracam honor
a widzieliście część II?
Asar napisał:
a widzieliście część II?
Dobra uwaga Asar, zapomniałem dodać w swoim poście że polecam obejżeć obie części, gdyż druga wyjaśnia wiele innych kwestii. A co do PR to ma trochę racji, nie jest on najwyższych lotów ostatnio.