W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Strony: 1
Wątek Zamknięty
cześć
słyszałem, że wybiera się od was dość spora ekipa na turniej do Poznania, zdaje się, że nie wejdziecie do jednego auta
my chcemy jechać z Inkiem w piątek przed turniejem i będziemy jechać przez Wrocław, wracam w Niedzielę po turnieju.
by zminimalizować koszty wyjazdu szukamy współudziałowców - czy ktoś z was byłby zainteresowany?
Riddle me this... Riddle me that
Dodam, że będzie wyjazd zarówno ludzi od FoW i od Infinity
Aha no to tym bardziej pytanie tylko czy w piątek ktoś by chciał od was jechać i bo my mamy na tyle daleko, że bierzemy nocleg też w piątek.
Niestety muszę odwołać swój wyjazd na ten turniej...
To kto od was jedzie? Czys i Chaos tylko?
Kermit, Duda, Vespan, ja (to osoby, o których wiem). Ja niby już mam transport, ale pytaj chłopaków.
A gdyby mi moje nie pykło, to się bedę odzywać.
jak sie zwolni jeszcze jedno miejsce to tez pojade
To napisz do Krawata żeby zaktualizował listę zapisanych graczy bo deadline wpłat minął w piątek.
SZATAN TWÓJ PAN
Mac napisał:
jak sie zwolni jeszcze jedno miejsce to tez pojade
Możesz napisać do Krawata, że odstępuję ci swoje miejsce, bo nie mogę przyjechać z powodów bardzo ważnych, a ty pojedziesz zamiast mnie.
Krawat napisał na forum wg żeby rezerwowi wpłacali wpisowe, teraz obowiązuje zasada kto pierwszy (na koncie) ten lepszy.
Wieczorem wplace hajsiwo i jade.
Jest jakies miejsce w aucie?
Jak nie znajdziesz miejsca u swoich to daj znać. My będziemy jechać przez Wrocław do Poznania. Wyjeżdżamy koło 3:30 z Gliwic więc pewnie koło 5:30 będziemy przejeżdżać przez Wro.
Wątek Zamknięty
Strony: 1