W zwi±zku ze zmian± forum od poniedzia³ku dodawanie nowych postow bêdzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROC£AW
Z w±tku o plotkach dotycz±cych GW :
Xyxel napisał:
Mo¿e i s± lepsze systemy (w sensie mechaniki gry) ale tak fajnych figurek i przed wszystkim tak bogatego backgroundu to nie ma ¿adna inna firma.
Raziel napisał:
Chcia³bym tylko dowiedzieæ siê, co znaczy "fajne figurki" Xyxel bo ju¿ dawno GW nie zrobi³o nic fajnego, jedynie podnoszenie cen im dobrze wychodzi.
GW wydaje zarówno udane jak i s³abe modele owszem ale wg mnie dalej s± firm±, która ma najszersz± paletê fajnych figurek. Mo¿na GW nie lubiæ, ale trzeba im to przyznaæ.
Mogê siê myliæ, bo nie ¶ledzê zbyt szeroko innych gier i producentów oprócz tego co widujê w Bolterze. Dlatego te¿ proszê o linki albo zdjêcia fajnych wg was modeli czy frakcji.
Mo¿e zobaczê co¶ nowego co mi siê $podoba Dyskusja jest oczywi¶cie "spaczona" gustami (kto¶ lubi t± lub inn± konwencjê fantasy/sf/steampunk/itd) ale bawmy siê dobrze.
Ja zaczynam z (GW):
Ale chodzi Ci o gry które normalnie ogrywamy w Bolterze czy w ogóle?
Ostatnio edytowany przez Asar (2014-01-19 20:46:09)
Cokolwiek co jest grywalne, w sensie nie stanowi modeli wy³±cznie kolekcjonerskich. Ci "Mercenaries" fajni ale trochê podstarzali co? ; )
Te modele poni¿ej ciekawe ale gra i pozosta³e modele dopiero w rozwoju. Zespó³ zdaje siê pracuje te¿ nad Warzone Resurection.
DeepWars
kilka fajnych figurek siê znajdzie - nie tak sztywne stylowo jak w infinity i nie tak abstrakcyjne jak w warmachine
http://antimatter-games.com/products-pa … ars/#store
¦limak z wyrzutni± kryszta³owych harpunów, zero abstrakcyjno¶ci hahaha ;D
G³owonogi to bardzo inteligentne stworzenia a proporcje ma przyzwoite.
Sedition Wars
pyszen detale (malowanie te¿)
Zestaw duchów dla Xyxela, oczywi¶cie tylko jedna z wersji mi siê bardzo podoba, reszta to kpina z duchów GW, od których wszystkie ni¿ej zaprezentowane s± 10x lepsze
Te bia³e s± supera¶ne :-)
Te czarne nazgulowo-dementorowe fajne.
Bia³ym brakuje w ³apkach ociekaj±cych krwi± wnêtrzno¶ci.
Ten ostatni to jaki¶ IMP, a nie duch.
Ostatnio edytowany przez Xyxel (2014-09-02 16:26:39)
Witam,
a te fosforowe!!! Tego efektu nawet GW nie osi±gnê³o!
Wiem komu ta figurka siê spodoba
Chaosowa ju¿ s³absza
Tau niez³y!
...¿e niby komu?
He He cycuszki ha ha... CYCUSZKIIII
http://www.spellcrow.com/demon-kniei-p-100.html
¦wietny danonek, warto klikn±æ w linka