W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
http://tournykeeper.com/#/tournament/details/53
Jedziemy? Minimum 2-3 osoby do samochodu potrzebuję.
Jeszcze nie wiem czy będę miał wolny wikend, ale jeżeli tak to jestem chętny.
No właśnie miałem Was zapraszać. Byłoby fajnie jakbyście wpadli, zapowiedziało się także parę osób z dalszych części Polski, więc powinno być ciekawie.
koleś z Pragi się przymierza,jak będzie więcej luda to go namówię. Jadę
Ja tez sie pisze
To zapisywać się na TK.
Brzoza
Black
Czys
Zielarz
Mac
350km w obie strony, 120zł + 32,4zł za A4 czyli po 30-31zł od osoby przy pełnym samochodzie.
Może. Nie jestem pewien
Nie za dużo! Pompuj rower dla Fuhrera! My też mamy kureskie i polujące tigry więc zobaczymy czyje lepsze
Ja na 100%!
Riddle me this... Riddle me that
czys napisał:
ja niestety nie jade będę w tym czasie wychowywał dzieci w lesie!
Pisze się "chował"
Ja nie jadę
No to przydałaby się jeszcze jedna osoba...
Brzoza
Zielarz
Mac
350km w obie strony... z A4 rezygnujemy bo tam teraz remonty z tego co pamiętam czyli po 40zł na głowę za ropę.
W sumie byłem pierwszy jako czwarty, ale nie potwierdziłem
Marcins napisał:
Także nie wiem co zrobimy z tym fantem.
Jedź, bo ja i tak jako balast
No chyba, że 5 osób się pomieści
Marcin narzeczona Cię puści? Nie wierzę....
5 osób się zmieści ale te 3 sztuki na tyle nie będą miały jakiejś super wygodnej jazdy
Chciałbym z Wrocławia ruszyć o 6:00 czy wszyscy będą w stanie dostać się na pl grunwaldzki +/- o 5:45??... ostatecznie może być pl JPII jeśli będzie wygodniej dla ogółu
a ktoredy jedziemy? Ja mieszkam na krzykach i bardzej pasowaloby mi np na partynicach czy cos (jesli jedziemy A4)
A4 na 100% odpada - nie bardzo chce mi się płacić za przejazd w korku remontowaną autostradą. Jedziemy przez Opole...
to moze wsiade przy estakadach (krakowska i AK) ?
Podajecie mi wszyscy adresy na PW to was po prostu zgarnę... będzie najłatwiej.
Sorki ja wymiękam z powodów osobistych
Górny Śląsk ponownie okazał się gościnny dla przyjezdnych.
Pierwsze miejsce z kompletem zwycięstw zajął Piotr Głomski ze swymi jankeskimi czołgami, drugie miejsce Paweł "Voodoo" Bociąga również z jankeskimi shermanami a trzecie Marcin "Marcins" Telego z polskimi spadochroniarzami.
Było bardzo miło, dziękujemy naszym ulubionym wrocławskim gościom, do następnego generałowie!