W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Witam,
Chciałabym zaprosić wszystkich na stronę nowego polskiego systemu w klimatach postapo - AFTERGLOW.
Na stronie znajduje się wersja beta zasad do pobrania za darmo.
Szykujemy już pierwsze startery frakcyjne.
Niedawno rozpoczęliśmy otwarte betatesty i osoby zainteresowane zapraszamy do dołączenia do nich.
Osoby zainteresowane zasadami, modelami czy światem gry zachęcam do polubienia naszej strony na FB. Dzięki temu wszystkie nowinki będą docierać do Was natychmiast i nie przegapicie żadnego z konkursów
przejrzałem po krótce zasady i wychodzi taki fallout mordheim ale niestety mechanika ani odrobinę nie zaskakuje... wciąż te same utarte schematy. Inicjatywka i po 1 modelu na zmianę, EOT.
doceniam pracę włożoną w świat i frakcje ale po tylu systemach w które już grałem szukam w nowych grach czegoś co mnie urzeknie w samej rozgrywce i zaskoczy mechaniką a nie ubierze stare zasady w nowe ciuszki
niemniej będę śledził rozwój gry bo klimat jest niepodważalny
Ostatnio edytowany przez Artois (2014-08-05 11:51:26)
Właśnie ruszyliśmy z kampanią crowdfundingową na Wspieram.to.
Zachęcam do zaglądania i wspierania Afterglow
https://wspieram.to/Afterglow
Artois - Odnośnie zasad to w ciągu kilku dni na stronie pojawi się nowy podręcznik ze zmienionymi zasadami. Myślę, że te będą znacznie ciekawsze
Na stronie naszej kampanii Wspieram.to zamieściliśmy pierwszą aktualizację, a w niej m.in. informacje o nowych zasadach, pokazach Afterglow MG oraz zdjęcia wydrukowanych modeli Wojowników Naiym'vael.
https://wspieram.to/1910-Afterglow,akt-396.html
Na stronie kampanii Wspieram.to opublikowaliśmy dziś nową aktualizację zawierającą pierwsze trzy Cele Dodatkowe, które zostaną zrealizowane po przekroczeniu kwoty wymaganej do osiągnięcia celu podstawowego czyli starterów Delarii i Naiym'vael.
https://wspieram.to/1910-afterglow-gra- … t-406.html
Pozdrawiam
duże brawa za rozbudowanie mechaniki, przyznaję że wygląda to o wiele lepiej niż wersja alfa! zachęcam do zapoznania się z nowymi zasadami a ze swojej strony na poważnie zastanawiam się za wsparciem dla was
tak czy inaczej trzymam kciuki za sukces Panowie
edit: 3 frakcja zapowiada się bardzo ciekawie
Ostatnio edytowany przez Artois (2014-09-11 08:28:21)
Riddle me this... Riddle me that
Artois napisał:
I Panie...
Fajne pieniążki za starter - może się skuszę na Delaryjczyków.
SamboR napisał:
Fajne pieniążki za starter - może się skuszę na Delaryjczyków.
Ja wezmę ze 3 pudełka..
Artois - Dziękujemy. Cieszymy się, że nowa wersja się podoba i mamy nadzieję, że efekt zastanawiania się nad wsparciem będzie pozytywny
cavalierdejeux napisał:
Artois napisał:
I Panie...
Dokładnie tak
SamboR, Zalew - byłoby nam bardzo miło
Ostatnio edytowany przez Ignis (2014-09-15 19:34:24)
Ciekawe zasady - korci :-)
Na Ingladius.pl można znaleźć wywiad dotyczący Afterglow.
Zachęcam do lektury
http://www.ingladius.pl/z-cyklu-wywiad- … alczewski/
Jesteście ciekawi jak będzie wyglądać starter Konstruktów? No to nie możecie przegapić tej aktualizacji!
https://wspieram.to/1910-afterglow-gra- … t-443.html
Dla mnie mistrz, zwłaszcza pani po lewej stronie! Razielu a jak Twoje wszechhejtujące oczy się na to zapatrują?
Chcielibyśmy pokazać Wam WIP modularnego stołu do Afterglow.
Zostało jeszcze nieco pracy, dojdzie jeszcze nieco makiet, ale już zaczyna nabierać kształtu
Wezwany do odpowiedzi wyznaję:
- temat śledzę od początku jego pojawienia się na naszym forum
- klimaty postapo/mutant/groteska zawsze mnie fascynowały, dlatego patrzę na pojawiające się newsy przychylnym okiem
- system, choć ciekawy i pełen dobrych, "sprawdzonych" pomysłów, nie zrywa czapki z głowy, dla mnie im bardziej skomplikowane zasady, tym lepsza zabawa, ale nie jestem tu sam
- figurki wydają się solidnie wykonane, jednak zaprezentowano tylko kilka, a reszta to tylko koncepty i rendery (choć ładne i klimatyczne), więc niewiele można o nich powiedzieć
Mam nadzieję, że projekt się powiedzie, jeśli tak się stanie, dołączę do grona grających w niego. Tym czasem, trzymam kciuki i pozdrawiam.
OK, to małe podsumowanko ostatnich dni:
- Mamy 50% zebranej kwoty na Wspieram.to (dziękuję wszystkim, którzy się do tego dołożyli)
- Pozostało 26 dni do końca kampanii (to dużo i niedużo jednocześnie, dlatego zachęcam tych, którzy zwlekają ze wsparciem lub są niezdecydowani. W tym momencie każde wsparcie nabiera olbrzymiego znaczenia)
- Mamy opublikowane zasady trzech frakcji (Delaria, Naiym'vael, Konstrukty)
- Szykujemy serię krótkich filmików o grze i zasadach (pierwsze będą w tym tygodniu)
- A tu zdjęcie WIP pierwszego konstrukta na zachętę
https://wspieram.to/1910-afterglow-gra- … t-472.html
Na stronie kampanii zamieściliśmy nową aktualizację zawierającą m.in. pierwszy z serii krótkich filmików o zasadach oraz zdjęcia WIP modeli konstruktów.
Udało się! Z wielką radością pragnę ogłosić, że projekt Afterglow na serwisie Wspieram.to przekroczył 100%! Oznacza to, że dzięki WAM będziemy mogli wydać pierwsze startery frakcyjne! Dziękujemy bardzo wszystkim, którzy do tej pory okazali nam zaufanie. Daliście nam potężnego kopa pozytywnej energii do działania.
Do końca kampanii pozostały jeszcze trzy dni. Zachęcamy więc osoby, które do tej pory wahały się do wsparcia. Wciąż jest szansa na odblokowanie kolejnych celów - Akolity, Zjawy i Konstruktów.
KLIKAMY!
Riddle me this... Riddle me that
Gratulacje
Konstrukty odblokowane!
Kolejny cel:
ZNAMIONA WOJNY - jeśli ten cel zostanie odblokowany zostaną wydane specjalne żetony i znaczniki do gry wykonane z tworzywa sztucznego.
UWAGA! - wszystkie osoby, które wykupiły progi Gladiator, Kapelan, Barwy Apokalipsy, Zostań bohaterem, po odblokowaniu tego celu otrzymają jeden zestaw znaczników gratis do wykupionego progu.
Właśnie zakończyliśmy naszą pierwszą kampanię crowdfundingową na serwisie Wspieram.to i z radością możemy oznajmić, że zakończyła się ona wspaniałym sukcesem. Nie tylko udało się zebrać kwotę potrzebną do wydania dwóch pierwszych starterów frakcyjnych do Afterglow Miniatures Game. Dzięki Wam światło dzienne ujrzy niebawem również starter frakcji Konstruktów, a także modele Akolity i Zjawy, które zasilą szeregi Delaryjczyków oraz Naiym'vael.
Dziękujemy Wam z całego serca! Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nasz projekt spotkał się z tak pozytywnym odbiorem. Napawa nas to optymizmem i energią do dalszych działań.
Teraz czeka nas czas wytężonej pracy aby wykupione pakiety jak najszybciej dotarły do wszystkich wspierających. O postępach będziemy informować Was na bieżąco poprzez aktualizacje na stronie kampanii, facebook, stronę gry oraz forum.
Mamy nadzieję, że modele oraz gra przypadną Wam do gustu, a świat Afterglow wciągnie Was tak samo jak zrobił to z nami
Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy!
Ekipa White Tree
Moi drodzy, Delaria już do kupienia w sklepie tu.
Modele w wersji metalowej oraz żywicznej - co komu bliższe serca
Na stronie wspieram.to zamieściliśmy też aktualizację dotyczącą wysyłek.
Chyba najważniejszą dla wielu informacją jest to, że w końcu drukarni udało się wykonać wydruki Naiym'vael
Pozdrawiam!
Do sklepu trafiły modele do drugiej frakcji - Naiym'vael.
Możecie znaleźć je tutaj:
http://white-tree.pl/index.php/kategoria/naiymvael
No i trzecia frakcja już w sprzedaży
Niedługo nowe zasady, a w czerwcu również nowe modele
Już w ten piątek do sprzedaży trafia czwarta frakcja - Miasta Kuźnie!
I pierwsza jednostka ze startera:
Hej!
Chciałabym pokazać Wam nowy model do Afterglow
BEHEMOT - najpotężniejsza maszyna do zabijania wędrująca przez Pustkowia - już dziś w sklepie White-Tree.pl!
Mam nadzieję, że się Wam podoba
Nie podoba mi się tak samo jak wszystkie konstrukty . Za to moje elfiki są śliczne. Jakość odlewu - żyleta.
Podoba mi się tak samo jak wszystkie konstrukty, jest wspaniałaśny, zresztą jak wszystkie modele z systemu
Czekam jednak z niecierpliwością na... więcej pań, faceci są monotematyczni i nudni, panie wnoszą do gry to coś, co sprawia, że się chce... nawet jak się nie chce
Co nieco o nowościach.
W sklepie White-Tree.pl znajdziecie zestawy posypek dedykowanych do Afterglow.
a w najbliższych dniach do sprzedaży trafią modele fanatyków delaryjskich.
Na koniec jeszcze mała zapowiedź filmowa
https://www.youtube.com/watch?v=ckgrrC0 … e=youtu.be
Pozdrawiam