W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Riddle me this... Riddle me that
No to kiedy chcecie turniej Flames of War we wrześniu?
Jeśli są jakieś daty kłócące się z imprezami ogólnopolskimi, na które zamierzacie jechać, to proszę dać znać poniżej
Poniżej ewentualne terminy - soboty i niedziele - na wrzesień.
06 września (sb)
07 września (nd)
13 września (sb)
14 września (nd)
20 września (sb)
21 września (nd)
27 września (sb)
28 września (nd)
Proszę o wypowiedzi kiedy wam pasuje.
Sklep BOLTER zastrzega sobie możliwość wybrania dowolnych terminów, ale jak najbardziej będziemy korzystać z podanych przez Was propozycji. Jest to spowodowane chęcią pogodzenia kilku imprez (Ogniem i Mieczem, Infinity, Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40k, Hobbita, Mega-Bitwy i inne). Nasz wybór będzie czysto obiektywny więc prosimy nie brać go do siebie
Prosimy o wypowiedź
TERMIN do 19 sierpnia - wtorek.
Po ustaleniu daty jak zawsze założymy osobny wątek na Regulamin.
Wszelkie posty nie na temat będą kasowane lub edytowane.
AVE
06 września (sb) - 3
07 września (nd) - 6
13 września (sb) - 3
14 września (nd) - 5
20 września (sb) - 1
21 września (nd) - 4
27 września (sb) - 3
28 września (nd) - 6
Dowolna niedziela. Pomyślcie, czy nie pora spróbować zagrać Early War.
Ostatnio edytowany przez cymek (2014-08-05 15:19:43)
Ja bym był za niedzielą 21.09 lub 28.09
Ostatnio edytowany przez Breslauer91 (2014-08-13 11:09:37)
To co jest turniej we wrześniu?
Niepasuje mi 6, 7, 20 oraz 21
cavalierdejeux napisał:
To co jest turniej we wrześniu?
Się, kurde, w pupciach kolegom od Fow-a znowu poprzewracało! Potrzymać ich znowu 2 miesiące bez turnieju to im zmięknie rurka! Ruchy, kluchy, zapisywać się! Migusiem! Moja babcia nieboszczka, świeć Panie nad jej duszą, ma w sobie więcej ikry niż Wy, a spoczywa w pokoju od AD 1977! Late im się pewnie zachciewa. Jak chcecie late to se kawy zróbcie!
Wasz Sierżant Musztry.
PS Autor posta serdecznie przeprasza Pooptchyakh , Kluchy i Migusia za umieszczenie ich w jednym tekście.
Ostatnio edytowany przez cymek (2014-08-13 16:41:14)
Spoko... pociśniemy też ludzi w niedzielę
Ja raczej mogę wszystko i zawsze, szkoła nie pracuje w weekendy...
SZATAN TWÓJ PAN
Dla mnie każda niedziela, ale poza late.
Ostatnio edytowany przez Krechafety (2014-08-13 20:17:36)
Nie 20 i 21.09. to na pewno. Byłbym za Early
Zwłaszcza, że to będzie 75 rocznica Września'39
Ostatnio edytowany przez Magnus_Haroldson (2014-08-16 14:36:15)
Hmmm... proszę bez jakiś tu sugestii
Zadecyduje bezstronne grono sędziowskie w osobie Maćka
Z tego co wiem 27-28 jest Master w Warszawie. 13 września jest turniej w Gliwicach.
Sugestia do organizatorów naszego turnieju uwzględnić podsne przez Zorga terminy żeby nie wyszło, że turniej się nie odbędzie z braku ludzi jak hardkory pojadą grać na wyjeździe.
cavalierdejeux napisał:
Jeśli są jakieś daty kłócące się z imprezami ogólnopolskimi, na które zamierzacie jechać, to proszę dać znać poniżej
cymek napisał:
Sugestia do organizatorów naszego turnieju uwzględnić podsne przez Zorga terminy żeby nie wyszło, że turniej się nie odbędzie z braku ludzi jak hardkory pojadą grać na wyjeździe.
Naprawdę Cymku? Łoł... dzięki za podpowiedź
A i Arena w Poznaniu jest chyba 20-21 września, ale nie wiem czy coś się dzieje FoW-owego
cavalierdejeux napisał:
cavalierdejeux napisał:
cymek napisał:
Naprawdę Cymku? Łoł... dzięki za podpowiedź
A i Arena w Poznaniu jest chyba 20-21 września, ale nie wiem czy coś się dzieje FoW-owego
Piter po 2 tygodniach od przeczytania pierwszy raz posta mogę nie pamiętać co pisałeś zaczynając wątek. Możesz mnie nazywać Cpt. Obvious.
так точна капитан очевидность
Przepraszam za zamieszanie okazało się że 13 września um Gliwice ma inne plany dla naszej sali. Turniej zrobimy 6 lub 20. Dam znać jak tylko będę miał potwierdzenie terminu na 100%
TERMIN: 7 września (nd)
Wiadomo może jaki format i jaki okres? Ja byłbym za Mid/Late a format dowolny.
Myślę że ostatni raz przed graniem na early będzie late... na 1500pkt.
Wątek Zamknięty
Strony: 1