W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Kolejny Kickstarter, bo czemu nie. Ale Mantic solidna firma, ciśnie z figsami i zaprawdę dobre je robi. Teraz ruszają ze Skirmishem w świecie Warpath. Do wyboru 4 frakcje - Enforcers, Rebs, Plague i Marauders.
Jak zwykle bywa z Manticiem, kolejne stretch goale dodają bonusy do starterów - już teraz starter jest powiększony o specjalistów z "dronami" i specjalistów klasy snajper.
Co ciekawe, częścią projektu są też ramki z terenem - zarówno do tworzenia terenu statko-stacjo podobnego, jak i ramki z akcesoriami w stylu skrzynie, sprzęty, rury, mikrofalówki...
Gdyby nie znalazł się chętny, to ja zapewne skuszę się na Scientist, ale zwracam uwagę na Strike Team, gdzie za 150$ można zgarnąć 4 startery, rulebook, countery, planszę, 5 ramek z terenem i arty. Jako zawodowego MechoPowerAmrorFila, kręcą mnie Enforcerzy!
Do obejrzenia także filmik na YouTube
Rebs - jeśli... ;] Ja bym się nad scoutem zastanawiał.
Jeżeli zbiorą się 4 osoby na Strike Team, to wychodzi Ci taniej i są mocne bonusy, w tym rulebook. No i kości - nie zapominajmy o kolejnej tonie kości!
jesli bylyby 4 osoby, to moze bym myslal. I tak najwczesniej w czerwcu bede w stanie wylozyc jakas kase...
No ja Rebs lub Plaga, z naciskiem na Plaga. Jeśli więc będziecie zamawiać megapakę to macie mnie trzeciego. Rulsy mi są niepotrzebne, chodzi mi głównie o figsy.
OMG doczytałem, że na Scientist figsy to planszówkowe żetony z kolorowego plastiku... Nie tykać tego
Riddle me this... Riddle me that
Zamierzacie brać w ostatniej chwili czy już teraz... mówię o zostaniu Backersem?
Po głowie chodzi mi Retail za 500$, ale muszę się dowiedzieć jak to się przekłada na bonusy
Jeśli dołączycie się do EWENTUALNEGO mojego zamówienia to macie wysyłkę waszych gratów GRATIS do Polski
za 500 jest tylko ten dodatkowy figs na którego pozę można mieć wpływ?
Cav mówi o Retail Bundlu tylko dla sklepów. Nie ma go wypisanego na mainie strony - dopiero w liścię poziomu na pasku z prawej go zobaczysz.
KvaN... bierzecie jakiego tam chcecie PLEDGE, a ja Wam załatwiam darmową wysyłkę... OPRÓCZ tego chcę wziąć RETAIL BUNDLA co by wypromować ten system w sklepie i nawiązać kontakt z Manticiem, OK?
Źle odczytałem Twoje intencje Cavie, nie mniej jednak podzielenie/ominięcie kosztów wysyłki mile widziane.
To co Panowie szarpniemy się na Strike Team czy wolicie poczekać na końcówkę?
Ostatnio edytowany przez KvaNfield (2013-04-30 21:04:23)
cavalierdejeux napisał:
a ja Wam załatwiam darmową wysyłkę...
Dodam, że nie działa to jeśli zorganizujecie się sami, bo nie będę mógł Waszego zamówienia do mojego
Ponieważ dogadałem się ze Manticiem poza Kickstarterem niestety wycofuję się z propozycji
Ruszę temat w grudniu jako normalne zamówienie z Mantica
... Rozważam natomiast prywatne podłączenie się pod Wasze kickstarterowanie... o ile będzie miejsce
Interesuje mnie Rebs tylko i wyłącznie, więc jakby czekam na decyzję jarva
Ja pass - poczytałem o grze i raczej nie jestem na razie zainteresowany - jeśli się to zmieni, to w późniejszym etapie.
jarv napisał:
Ja pass
No to wchodzę
Ja też pasuję.
No ta ja też pass z braku chętnych... ale jakby co jestem chętny nawet do samego końca (1/4 Strike Team + 10$ extra na Survivora)