W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Witam
Oto mój pierwszy post na tym forum więc przedstawiam parę moich starszych figurek. Wspomne, że większość jest wyżeźbiona przeze mnie.
Ostatnio edytowany przez Korin (2011-02-01 11:27:34)
ciekawe modele
Heh przekrojową to są chyba z każdej możliwej kategorii.
witaj Korin na forum!
bardzo udane to wejście Które modele samemu wyrzeźbiłeś? Ja stawiam na konie, proporcję mają troszkę zaburzone
Ale po innych modelach nie jestem w stanie stwierdzić.
Malowanie to inna beczka Jest płaskie, brakuje cieni. Na plus jest to, że modele są schludne i pomalowane równo. Dodatkowo strasznie się świecą, chyba nie malujesz akrylami? No chyba że to lakier...
Świetny robo-penis marina
Zgadzam się, że malowanie nie jest moją najmocniejszą stroną ale pracuję nad tym )
Oprócz dwóch pierwszych figurek następne są w całosci wyrzeźbione przeze mnie. Przyznaje, że proporcje koni są dosyć trudne do rzeźbienia i jeszcze musze poćwiczyć.
Figurki były odlane z metalu albo żywicy, wiec jeśli ktoś jest jakąś zainteresowany to dajcie znać.
Przyjmuję też zamówienia na rzeżbienie figurek.
Kilka następnych figurek:
Konwersja Ogra z GW
Imperial Inqusitor
Wcześniejsza figurka WIP
Modele na niezłym poziomie, dobrze wyrzeźbione. Szkoda, że malowanie tylko "tabletop quality".
Ogólnie duże graty za własna twórczość, najbardziej przypadły mi do gustu nieskończone modele(gostek z klamką i inkwizytor).Bardzo dobrze prezentuje się ogier, sam miałem podobny pomysł ale jak jest to sobie daruję.Na koniec, dziwne inspiracje w niektórych pracach mogą odstraszać.
Kilka następnych modeli. Mam nadzieję, że nie będą odstraszać .
Konwersja figurki Hasslefree.
Moja próba wyrzeźbienia dokładnej kopi figurki GW.
Ostatnio edytowany przez Korin (2011-02-04 20:08:32)
Masz bracie skila przez duże S.
Podziel sie troche swoim warsztatem tzn. czym, w czym itd.
Kilka następnych koni z mojej stajni.
Figurki: Warlord Games
Figurki: Warlord Games
Zapraszam do komentowania.
Konwersje do mojej nowej armii: Dark Eldars
I zdjęcia z bitwy między moim pułkiem koronnym cudzoziemskiego autoramentu a bandą orków która najechała wschodnie rubieże Rzeczpospolitej
Moje figurki są już dostępne. Zapraszam do odwiedzenia sklepu:
www.kudargames.com
Więcej informacji o świecie gry Kudar:
www.kudar.wikia.com/wiki/KUDAR_Wiki
Kilka przykładów:
Ostatnio edytowany przez Korin (2012-02-16 18:17:35)