W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Po różnych dyskusjach na temat stateczków kosmicznych, ja jeszcze dożycę link do strony sklepu Full Thrust, wydaje mi się że ceny są dość atrakcyjne.
Ostatnio edytowany przez Asar (2011-10-23 16:54:11)
Witam wszystkich serdecznie!
Chciałbym zaprosić wszystkich grających, jak również tych, którzy dopiero chcą zacząć, na nową stronę poświęconą grze Full Thrust http://fullthrust.solaris7.pl/ . Naszym celem jest rozpropagowanie tej świetnej gry na terenie Polski. Jesteśmy w trakcie polonizacji zasad, które będą dostępne do ściągnięcia z naszej strony.
Prowadzimy również spotkania (najbliższe 26.11.2011), na których można zarówno zacząć swą przygodę z gwiezdnymi flotami, jak również spotkać się z bardziej wymagającymi przeciwnikami.
Ostatnio edytowany przez psborsuk (2011-11-10 10:06:20)
Ja
Riddle me this... Riddle me that
psborsuk napisał:
Jesteśmy w trakcie polonizacji zasad
Hmmm... ale zasady były już po polsku.
tylko czy kolega polonizuje najnowsze zasady, bo te co trzewiczek wydał były w wersji 3.5 chyba czy coś w ten deseń.
W każdym razie teraz są nowsze.
Zasady wydane przez Portal odnosiły się do wersji 2, i były kompilacją zasad z podręczników Full Thrust, More Thrust i Fleet Book 1. Nie zawierały jednak materiałów z Fleet Book 2, czyli ras obcych, oraz niektórych zasad opcjonalnych (np. abordaż). Na chwilę obecną skupiamy się na nich (przetłumaczone zasady do Kra'Vaków, na ukończeniu do Phalonów, WIP Sa'vasku), później przejdziemy do tłumaczenia FT Remixed i FT CD.
Oprócz tego umieszczone zostaną również bronie i systemy z serwisu Star-ranger (na forum już jest opublikowane tłumaczenie japońskiego HDC).