W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Riddle me this... Riddle me that
Hej,
Na początek zamieszczamy wasze zdjęcia prac konkursowych
Ułożyłem je w kolejności dostarczania prac (mniej więcej)
ULTRAMARINE
Blackout_sys
czlowiek.morze
Pokrzyw
Xyxel
Sgt. Platypus
dardzin
jarv
fala
Żeby było uczciwie uczestnicy nie widzieli modeli swoich konkurentów... w ramach solidarności odmówiłem sobie tej przyjemności również, aż do czwartku rana
Poniżej zdjęcia zrobione przez nas. Może nie są tak dopieszczone jak niektóre powyżej, ale są zaprezentowane na jednolitym (dla każdej pracy) tle
Xyxel napisał:
ta od człowieka.morze miała chyba więcej niż 10cm hyhy
Proponuję wizytę u okulisty, bo na oko to chłop w szpitalu umarł.
Wysokości modeli nie przekraczały 10cm.
Nikt nikomu nie broni umieszczania modeli na wysokich podstawkach
To i ja wpadnę za dni parę, aby pocieszyć trochę oczy
Xyxel napisał:
Skromna propozycja, aby ewentualne kolejne konkursy ograniczały swobodę w robieniu podstawek. Podstawkowi-faszyści mówią: tylko oryginalna podstawka !
Ładne podstawko-dioramki FTW! Protestuję. ;P
powitac wszystkich, gratulacje dla wszystkich bioracych udzial, prace rewelacyjne, poziom bardzo wysoki, i widac ze rosnie z konkursu na konkurs wpadne po16-tym ogladnac to na zywo bo to calkiem inny odbior, sorki za bledy ale pisze z kafejki w Bulgarii.
Pozdrowienia.
Ok - znalazłem chwile, by spokojnie napisać.
Gratulacje dla zwycięzców - miejsca jak najbardziej zasłużone ;] Poziom faktycznie niezły - daliśmy rade, ale mam nadzieję, że następnym razem podniesiemy poprzeczkę jeszcze wyżej ;]
I faktycznie - prace trzeba na żywo zobaczeć, bo zdjęcia jednak troche przekłamują.