W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
A ja pójdę dalej (tzn. wcześniej:) Kiedy gramy, a raczej składamy armie na early? Niewątpliwie to jest najciekawszy okres!
Tak jak wspominałem, ja we wrześniu będę mógł już grać na jakieś 1500/1750pkt polską zmotoryzowaną. Z tego co pamiętam Chaos może swoich Niemców wystawić na early. Ale 3 osoby to trochę mało jak na turniej.
SZATAN TWÓJ PAN
Ja czekam na nową książkę, coby nie grać tylko Panzerwaffe ale i piechotą DAK. Za rok kolega Zalewski dostanie książkę dla siebie i będzie nas więcej. Na chwilę obecną teoretycznie jest nas 5 sztuk (ja, Maciek, Adrian, Marcin i Mały Michał), więc zostaje nam najwyżej granie towarzyskie.
Ps. Mi najbardziej podoba się Mid, więc proszę tu nie generalizować z tą wspaniałością Early.
Ja zamówiłem ostatnio pluton anty tanków BEF do early a resztę praktycznie mam. Od września ruszam z polską kawą. Middle zdecydowanie tak!
Jak wyjdzie wojna Zimowa, wojna Japońsko-Radziecka, albo agresja Radziecka na RP z 39', to ja chętnie z wami się potłukę.. Wojować z wami nie będę, jeśli nie pojawi się choć pdf.
Zgadzam się z przedmówcami co do mida.
Ostatnio edytowany przez Zalew (2011-07-18 19:20:24)
Riddle me this... Riddle me that
Zalew napisał:
wojna Japońsko-Radziecka
Ooo!!! Ja kce, ja kce...
Ja jestem w stanie wystawić pionierów prawie od ręki na EARLY ...można powiedzieć, że bez zmian
SZATAN TWÓJ PAN
Problem w tym, że to jak na razie jest masa Niemców + nic więcej.
A ja czekam na spadochroniarzy niemieckich.
W sumie też cchciałbym zadać to pytanie. Cały czas zastanawiam się nad zakupem podręcznika Burniung Emjpires, tylko nie wiem czy go kiedykolwiek wykorzystam. Kto ma wog ole figurki i chęc do grania w ten okres???
Mój BEF wietrzy silniki i wyloty dział, zwarty i gotowy na 1800 nawet.
Maciek--> a nie ma też może szarego wilka???
Ja mam, ale nie pożyczę.... ślinię się do niego co wieczór. Ale możemy się umówić na wspólne ślinienie i jakiś pojedynek przy okazji
W temacie... nie mam EARLY i na razie mieć nie zamierzam.
Ostatnio edytowany przez suzan (2012-01-03 09:20:55)
suzan--> to ja chętnie poślinię się u twego boku:). Zrobię analizę grafiku kiedy pracuję i postaram się z tobą jakoś umówić.
Kończąc offtopa nie mam jeszcze wilczka.
Ostatnio edytowany przez Maciek (2012-01-03 09:40:17)
To w sumie mało nas earlowców. Jeszcze chyba tylko Bartek dochodzi. Planujemy w przyszłości jakies turnieje we Wr w ten okres czy raczej niebałdzo
Turnieje planować będziemy jak będzie więcej chętnych (narazie byłem tylko ja, Adrian, Bartek i Marcin). Z tego co wiem młody Michał też ma jakąś armię, Zalew może spokojnie z ruskich Polaków wystawić - więc jak tylko wyrazicie chęć można zagrać.
Riddle me this... Riddle me that
Maciek napisał:
Z tego co wiem młody Michał też ma jakąś armię
Niemców ma
Maciek napisał:
Zalew może spokojnie z ruskich Polaków wystawić
A co to za herezja?
No i Witek (Jezdigerd) ma Włochów, albo Francuzów... albo to i to
No i Garghgor ma... Polaków na pancerce
SZATAN TWÓJ PAN
Ja będę mógł zagrać dopiero wtedy, jak mi Maciek zrobi okopy
Nie okopy tylko 2 nesty do dział (przynajmniej o to prosiłeś) ale to po sesji