W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Riddle me this... Riddle me that
Witam,
Zrezygnowaliśmy tym razem z ankiety na rzecz uczciwego wypowiadania się w temacie
Poniżej ewentualne terminy rozgrywek.
Tym razem gramy w SOBOTY!!!
04 czerwca
11 czerwca
18 czerwca
25 czerwca - tu dla przypomnienia będą Dni Fantastyki, więc przewiduję, że nie będzie się wam chciało przyjść do nas
jest jeszcze jeden termin 23 czerwca BOŻE CIAŁO (czwartek)
Proszę o wypowiedzi kiedy wam pasuje lub kiedy wam KATEGORYCZNIE nie pasuje.
Sklep BOLTER zastrzega sobie możliwość wybrania dowolnej daty, ale jak najbardziej będziemy korzystać z podanych przez Was propozycji. Jest to spowodowane chęcią pogodzenia kilku imprez (Infinity, Warmachine i inne). Nasz wybór będzie czysto obiektywny więc prosimy nie brać go do siebie
Prosimy o szybką wypowiedź TERMIN do 24 maja.
Po ustaleniu daty jak zawsze założymy osobny wątek na Regulamin
Wszelkie posty nie na temat będą kasowane.
AVE
04 czerwca - 3
11 czerwca - 5
18 czerwca - 3
25 czerwca - 0
23 czerwca - 4
SZATAN TWÓJ PAN
Podejrzewam, że jedynym terminem dla mnie osiągalnym jest 11 czerwca, niemniej z okazji Dni Fantastyki zapewne uda się nam zorganizować mastera, więc szczerze mówiąc, zastanawiam się nad sensem organizowania lokalnego turnieju w czerwcu.
W każdym razie, oddaję pałeczkę i całkowicie wycofuję się z zajmowania się organizowaniem turnieju w czerwcu. Może przyjdę, a może nie. Na razie jakieś 75% na nie.
Krechafety napisał:
szczerze mówiąc, zastanawiam się nad sensem organizowania lokalnego turnieju w czerwcu.
To jest akurat decyzja sklepu. Znajdą się chętni - będzie turniej. Nie będzie chętnych, to nie. Nic na siłę.
Na dzień dzisiejszy pasuje mi każdy termin poza DF-ami, ponieważ na masterze chciałbym pograć. A w czym przeszkadzają 2 turnieje w miesiącu?? Im więcej gramy tym lepiej. A i skoro Bartek nie chce to turniej mogę przy okazji grania poprowadzić.
Każdy termin mi pasuje (choć w dzień DF-ów jest to faktycznie bezsensowny).
Co więcej, postaram się być i grać..
Ja nie mogę 25 bo wyjeżdżam (i nie zorganizuję/zagram mastera na DF, ostatniego masowego turnieju w roku ligowym ).
Pozostałe terminy póki co są mi równie pasujące, więc mogę dowolnie.
A na jaki format będzie Master?
Może zorganizować dokładnie to samo, aby potestować... a i jak czas da to domówić coś brakującego od dystrybutora
Ja w soboty odpadam. Najszybciej mógłbym zagrać 16 czerwca, ale nic pewnego, jedynie wiem, że w soboty na pewno nie mogę.
Przypominam, że jest to temat turnieju w Bolterze, a nie na DF-ach
Wszystkie wątki na temat DF-ów przeniesione tutaj
Adrian napisał:
Ja w soboty odpadam. Najszybciej mógłbym zagrać 16 czerwca, ale nic pewnego, jedynie wiem, że w soboty na pewno nie mogę.
Okazało się, że źle założyłem i Boże Ciało jest 23 czerwca, a nie 16
Ja na dzień dzisiejszy mógłbym grać w drugi weekend. Ale jak zwykle u mnie nic pewnego...
Ustalony termin to 11 czerwca - sobota.
Bardzo proszę o założenie tematu z regulaminem i o ujawnienie się osoby, która chciałaby pełnić zaszczytną rolę sędziego
Z góry dziękuję
SZATAN TWÓJ PAN
Ktokolwiek by to nie był, sugeruję rozegranie Fighting Withdrawal, Breakdown rescue i Scout combat, bo to będzie grane na Masterze.
Dobry pomysł tak będzie zrobione
Zalew się podejmie sędziowania i regulamin będzie wieczorem
Wątek Zamknięty
Strony: 1