W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Wątek Zamknięty
Jasne, że box. A myślisz, że wypuszczą 3 blistery po jednym modelu do Alephu w jednym miesiącu? Zresztą kupujesz Blu Taca i styka Ci jeden model.
Riddle me this... Riddle me that
A co magnesy Ci się skończyły?
... A zestaw nie-fair już jeden był... Karakuri, czyż nie?
Ja osobiście ani tak małych magnesów nie mam, ani zdolności, żeby magnesować kończyny modeli do Infinity...
A na obrazku Twojej produkcji numeracja powinna być 3,2,1. Tą lalkę z mega włosami pokazywali pierwszą, ale to Proxy 3. Haker/lekarz to Proxy 1.
cavalierdejeux napisał:
Wreszcie jakaś figurka z kawałkiem murka nie z Ariadny i nie CA
Wreszcie będzie model w Alephie, który będzie miał zawsze covera!
PS Znowu Aleph... eh.
dardzin napisał:
cavalierdejeux napisał:
Wreszcie jakaś figurka z kawałkiem murka nie z Ariadny i nie CA
Wreszcie będzie model w Alephie, który będzie miał zawsze covera!
PS Znowu Aleph... eh.
Zawsze możesz sobie na podstawce zrobić kawałek, przecież figurka nosi go ze sobą
Nie o to chodzi... modele z mini dioramką kosztują o 33% drożej niż powinny
HA... tak więc box-ik będzie po 96zł... tak wiem, że nie jest to 33% drożej od 88zł
@black - tekst o magnesach był do Baala, a numerki są nazwą obrazka, a nie kolejnością modeli
No i oczywiście masz rację, że powinno być odwrotnie.
cavalierdejeux napisał:
Nie o to chodzi... modele z mini dioramką kosztują o 33% drożej niż powinny
HA... tak więc box-ik będzie po 96zł... tak wiem, że nie jest to 33% drożej od 88zł
Tak wiem że tyle kosztują, smuci mnie to bo mini diormaki często są do wywalenia z mojego punktu widzenia.
No to ciekawe co za 4 blisterki będą oprócz tego boxa
Dawać mnie tu jakiegoś Gabrysia de Fersena albo chociaż Holy Sepulchere Knighta <prosi>
KvaNfield napisał:
z legalnymi Proxami .
Ha ha... niezłe... coś jak oryginalny pirat
Brzydactwo >.< Nie pasuje nijak do cudów wydanych przed nią.
Ja nie wiem... jest to następny model z Haqqislamu, który ma 0 [słownie: zero] dynamizmu
BTW... czyli znamy już 2 nowości grudniowe (Aleph i Haqq)... jeszcze 3 blistry
Czyli co: Ariadna, PanO, CA, Nomadzi, Yu Jing czy może jakowyś Najemnik? Moje typy na zielono
dardzin napisał:
Brzydactwo >.< Nie pasuje nijak do cudów wydanych przed nią.
Mam wrażenie że ten koleś na zdjęciu po lewej stronie w pełni oddaje swoją postawą twoje zdanie.
Może i szału nie ma, ale mnie tam model się podoba.
Ta maska pasuje do Hannibala. Brzydkie i na czym stoi ta snajperka ?
cavalierdejeux napisał:
Ja nie wiem... jest to następny model z Haqqislamu, który ma 0 [słownie: zero] dynamizmu
ja kto? spójrz na te usta..
facepalm miażdży
Hm - cudo toto nie jest, ale pewnie trzeba bedzie wziac - al hawwa sniper na pewno sie przyda - szczegolnie w QK.
Tutaj lepsze foto:
I to na czym stoi snajperka to plecak z D-charges.
Btw - po chwili ogladania foty od Giraldeza - fota z BoW jest marna - model nie wyglada zle. ;]
Ostatnio edytowany przez jarv (2011-12-16 09:44:09)
4 w box-ie? Łał... czad
Czyli cena będzie 96zł
Poza tym co to ma być? Tylko jedna nowość?
cavalierdejeux napisał:
Poza tym co to ma być? Tylko jedna nowość?
Na oficjalnym forum pisali że mają dość spore problemy techniczne więc chyba stąd wynika opóźnienie. Po za tym w Hiszpanii dzisiaj jest odpowiednik naszego Prima Aprilis co też może nie być bez znaczenia.
No dlatego jestem zdziwiony
I reszta nowości
Byłem dziś szybszy od Baala
I nie wiem czy to już było oficjalnie
czys napisał:
A hacker i medyk to nie miał być ten sam model z wymienną rączką? Czyli właściwie 3 modele w pudle?
A jakbyś to inaczej rozwiązał ? Box i blister ?
Co do walizki. Modelu bez torby nie dostaniesz ?
Ostatnio edytowany przez Baal (2011-12-28 19:28:19)
Mi się podoba bardzo model dla CA, a model doktora przypomina mi swoim hełmem japońskie służby medyczna, ratownicze.
Ostatnio edytowany przez Asar (2011-12-28 19:42:55)
Baal napisał:
A jakbyś to inaczej rozwiązał? Box i blister?
Nie o to chodzi kolego Baal... miały być 3 modele, z czego jeden sklejasz jako jedno ALBO drugie.
O Al Hawwie już się wypowiadałem. Tokuetsu - wygląda przaśnie - zgodzę się z Asarem, że hełm jest uber. Zeratka - fajna, ale nie do końca mi coś w niej gra - chyba to bardziej kwestia mojego podejścia do kosmitów, niż tego modelu (ale fakt, że gdybym miał montować armie CA, to raczej szedłbym w małpy niź w glizdy ;] ). Proxy - najs - najbardziej 1'ynka, potem snajper - heavy kompletnie do mnie nie przemawia - z tym "pancernym płaszczykiem", który z tyłu wygląda jak owadzi odwłok... nie. I faktycznie wyglądało, że będą trzy modele, a okazuje się, że w boxie będa cztery (wygląda na to, że dwa Proxy 1).
Co do Yuan Yuan heavy - to jest model limitowany, dodawany tylko i wyłącznie do tej torby Battlefoam (zrobili dwie torby, Alpha, która jest widoczna na zdjęciu i Beta - mniejsza (takie mini)). Mooooże ktoś wystawi na jakichś ebayach, albo coś... ;]
jarv napisał:
Co do Yuan Yuan heavy - to jest model limitowany, dodawany tylko i wyłącznie do tej torby Battlefoam
Kurde myślałem, że torbę dają gratis
@Cav - pomarzyć zawsze można... ;]
Wątek Zamknięty