W zwi±zku ze zmian± forum od poniedzia³ku dodawanie nowych postow bêdzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROC£AW
...no bo jak inaczej wyraziæ to co czujê ogl±daj±c takie rzeczy:
KURATAS ...@#$($^%^$( ...AWSOME!
KURATAS, HOW TO RIDE... ..%^#$^(!@#^!
ORDER NOW! ...%#*^!@$^(#$^)(^!#@#&!@ ...uff!
...no to jestem zdziwiony. My¶la³em, ¿e fakt i¿ w³a¶nie 4 dni temu pokazano pierwszego w pe³ni funkcjonalnego mecha, którego mo¿na kupiæ, bêdzie dla Was WOW.... no ale...
...jak dla mnie jedyn± jego wad± jest fakt, i¿ jest wolny. Chodzi mi o motorykê, a nie prêdko¶æ jazdy 10 km/h). Dopóki tego nie poprawi± bêdzie to tylko bardzo droga zabawka (1,5 mln $ za wersjê podstawow±). Niemniej uwa¿am, ¿e w przeci±gu 1-2 lat zobaczymy KURATAS 02 lub jego konkurencjê. Bo to, ¿e siê sprzeda to pewno¶æ...
gdyby 10 lat temu, kto¶ opowiedzia³ mi, ¿e dzi¶ bêdê posiada³ tablet z ekranem dotykowym, wy¶mia³ bym go. Dzi¶ widz±c co siê dzieje z technik± i technologi±, nie mam ju¿ takiej pewno¶ci co nas czeka za 5-10 lat, wiêc filmiki suzana traktujê ca³kiem powa¿nie, ale...
Na dzieñ dzisiejszy, to co¶ jest tylko gad¿etem, niefunkcjonalnym i niepraktycznym, do tego wprawne oko ka¿dego z Was, na pewno wy³apa³o fakt, ¿e filmik z jad±cym stworkiem jest fotomonta¿em (sorry, ale sterylno¶æ tekstur mecha wali tak po ga³ach...), wiêc w±tpiê w info, ¿e to co¶ siê w ogóle porusza.
Maj±c jednak w pamiêci przyk³ad tabletu, nale¿y ufaæ, ¿e za 5-10 lat, podobne, ale nie zabawkowe jak ten, pojazdy, bêd± ¶migaæ w kopalniach, na budowach, ewentualnie na poligonach (chocia¿ to mocno na wyrost teoria).
Wydaje mi siê, ¿e ta scena z je¿d¿eniem po mie¶cie jest fotomonta¿em nie tyle dlatego, ¿e to co¶ nie jest w stanie je¼dziæ, tylko pewnie z powodu braku dopuszczenie do ruchu Ja jestem bardziej ciekaw, na ile kokpit jest prawdziwy, a na ile jest picem na wodê.
Mech jest prawdziwy... mia³ swoj± oficjaln± premierê na targach cudów co mo¿na zobaczyæ tutaj. Jego funkcjonalno¶æ jest potwierdzona. Pisz± o nich na wszystkich mo¿liwych forach dotycz±cych techniki na ¶wiecie... zagooglujcie sobie. Acha, na tym filmiku co poda³em teraz jest te¿ jaka¶ drona... ...no i SMILE SHOT ...zabija ¶miechem.
Eee... on zar±bi¶cie stoi i to chyba szczyt jego mo¿liwo¶ci. Podparty jest rusztowaniem, wiêc na tych targach na bank se nie poje¼dzi³. Poza tym, dlaczego sam na nie nie pojecha³, tylko wozi³ siê ciê¿arówk±?
¯eby by³o jasne, ja nie podwa¿am prawdziwo¶ci tego urz±dzenia, wydaje mi siê tylko, ¿e jest to gad¿et dla bogatych, którzy postawi± to sobie w salonie i bêd± szpanowaæ przed znajomymi, bogatymi lud¼mi, bo nie wydaje siê on funkcjonalnym pojazdem.