W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Witam
Chciałbym zaprosić na turniej w lipcu. Format LATE 1750. Pytanie tylko kiedy?
14 lipca - 7
21 lipca - 6
28 lipca - 6
Proszę o wypowiedzi w temacie. Infinity ma pierwszeństwo, niemniej... z deklaracji Cavaliera, jeżeli będziemy mieli 10 osób termin mamy zaklepany. Jak będzie termin, będzie też wpis na T3.
Ostatnio edytowany przez suzan (2012-06-12 05:34:45)
Wstępnie pasuje mi każdy termin.
A jaki format miałby obowiązywać?
Riddle me this... Riddle me that
SKLEP BOLTER
Rozumiem, że to nie ma nic wspólnego ze sklepem Bolter?
Tak się upewniam
Ja chętnie niezależnie od wszystkiego. Mogę też posędziować w ramach zaprawy przed ETC.
Oczywiście, że w ramach sklepu... więc proszę Cię cav... usuń daty, które nie pasują.
Ogłoszenie terminu będzie 24 czerwca (niedziela - wieczór)
Format... pewnie LATE. Mamy fajną książkę BGG i... zaraz będą Ardeny. Trzeba się bawić, bawić, bawić...
Jeśli uzbieracie 10 osób w danym terminie to od razu dostajecie go na własność nie patrząc na Infinity
Generalnie przekaz brzmi "przyjdźcie kiedyś, zagramy coś, jakoś tam będzie"... średnio zachęcające...
Moździerz, może i masz rację... natomiast idea jest taka: spróbujmy ustalić termin, który pasuje większości. Zagramy LATE 1750, bo ja innych formatów nie poprowadzę / zagram. Także proszę mi tutaj spiąć pośladki i się deklarować.
SZATAN TWÓJ PAN
Mi wstępnie pasuje każdy termin.
W lipcu będę w Polsce, bo zacznę remont mieszkania, więc i na granie czas znajdę zapewne.
Pasuje mi każdy format.
Zmartwychwstanie... ...i o to chodzi. Wrocław wraca do gry
Lipiec wolny, po sesji, nowiutka amerykańska pancerka z BGG aż się rwie do walki - jestem za i na dzień dzisiejszy pasuje mi dowolny termin.
oprócz 14, oba wszystkie mi pasują. Mam nadzieję że wyszły jakieś tajemne erraty do king tigerów gdzie stają się niezniszczalne, skoro maciek będzie grał pancerką US.
Ja też musowo, ale nie wiem czym. Zobaczymy jakie będą proporcje złych i dobrych i się wpasuję czymś fanowskim.
Cześć.
Mi najlepiej pasuje 14. Później mnie nie ma w okolicach.
Jeżeli turniej dojdzie do skutku to będę Niemcami.
Ostatnio edytowany przez piecu (2012-06-12 21:09:57)
Ostatnia doba głosowania
USTALONY TERMIN 14 lipca (Sobota)
Personalnie zobowiązuje pieca do przyjazdu
Mr. Suzan czyń honory i stwórz nowy wątek z regulaminem