W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Ktoś się w końcu ogarnął i zrobił aktualny ranking z uwzględnieniem wszystkich granych u nas turniejów. Wrocław oczywiście zajmuje całe podium i kawałek! Możemy sobie słodzić
Lol, ale im brejkujemy system! WRO miszcze!
No i byłem w marcu 3, ktoś tam oślepł? Blacku....
Ostatnio edytowany przez Zielarz (2012-06-04 07:24:33)
hm.. czy mówimy o tym rankingu? Jeśli tak, to chyba bardzo jest coś nie ten teges - bo jakoś wydaje mi się, że brałem w większej ilości turnieji (chyba, że tylko 2 były ligowe, z czego w jednym brałem udział...)
edit: ok - dopiero teraz doładował mi się uw obrazek z tabelą...
Ostatnio edytowany przez jarv (2012-06-04 07:56:16)
@Zielarz
Punktacja ligowa wygląda tak: max do zdobycia punktów za pierwsze miejsce to 10 lub liczba osób biorąca udział w turnieju (gdy mniej niż 10). W marcu brało udział 13 osób, więc pierwsze miejsce dostało 10 punktów, drugie 9, a twoje trzecie miejsce dostało 8 punktów - wszystko się zgadza.
Ranking jest trochę nie ten-tego, bo jak widać, u nas gra się regularnie, co miesiąc - a gdzie reszta kraju?
Na to nic nie poradzimy, że reszta kraju nie gra regularnie Ale zasady tak czy siak mówią, że liczą się 4 najlepsze wyniki (w tym jeden Master) - niezależnie do liczby rozegranych w sumie turniejów.
To mea culpa i zwracam honor. Fajowo, że tak wymiatamy. Okazuje się, że tu sami power gamerzy mieszkają!
Niby tak, ale proszę zwrócić uwagę na top3 ilość turniejów a na 4 czy 5 miejsce. Generalki wygrywa się częstotliwością i statystyką.
Nie umniejszając umiejętnościom oczywiście.
Powiedzcie mi tylko czemu ja jestem z Poznania (miejsce 41)
Moja wina - nie pamiętałem który z graczy był z Poznania (bo swego czasu zwitał do nas kolega chyba ze dwa razy) a wydawało mi się, że to mogłeś być Ty Już wysyłam maila ze sprostowaniem i proszę o ujawnienie się kolegi z Poznania
Riddle me this... Riddle me that
To był el o ile pamiętam
czy mail oburzenie zosłał blacku wysłany ??
Oczywiście, że został wysłany. Nawet ktoś mi nań odpowiedział! Wyślę jeszcze te wyniki i podejrzewam, że ostateczne zmiany pod koniec miesiąca zobaczymy. W końcu Liga miała trwać do czerwca.
W pierwszym postcie aktualny, najnowszy i chyba ostateczny ranking ligi. Może się wydawać bez zmian, bo znowu Wrocław zajmuje całą górę listy, ale wbrew pozorom to najnowsza wersja
No to gratulacje dla Michała i dla całego Wrocławia. Miażdżąca przewaga.
Dlatego na liście u każdego gracza zaznaczone są max 4 najlepsze, w tym Master...
blackout_sys napisał:
Dlatego na liście u każdego gracza zaznaczone są max 4 najlepsze, w tym Master...
A nie zauważyłem. Czyli to już ostateczny ranking? Gratulację dla Michała i Czupy. Było blisko
Polskę podbiliśmy czas na Europę w następnym sezonie, roku
Ostatnio edytowany przez KvaNfield (2012-09-05 08:58:50)
czy za tą ligę są jakieś nagrody czy coś?
Hahah, ale lans, Wrocław prowadzi w lidze, w której jako jedyny regularnie gra
Mozdzierz napisał:
Hahah, ale lans, Wrocław prowadzi w lidze, w której jako jedyny regularnie gra
To że reszta się ślamazarzy to inna kwestia, a i Mastery są zdominowane przez nas.
Ale jaja. Licza się 4 wyniki, byłem na 4 turniejach...i jestem 4! Kosmos.
byleś na 3 i masterze. Liczą się wyniki z 4 i mastera jednego (a byly dwa, jak widac.)
Tym bardziej!
;] gratzy dla liderow tabeli. ;]
spokojnie - z koszulkami temat sie toczy - powoli, bo mam akurat troche busy tydzien, ale juz zaczalem pracowac nad projektami i zbieram do kupy informacje. I koniec offtopa.
Info o Lidze, nagrodach i w ogóle.
http://www.wargamer.pl/forum/viewtopic. … 11#p229811
Sosna prosi top3 o kontakt.
Riddle me this... Riddle me that
Dla KvaNa i chupy są nagrody
Nawet włożyli do Mikołajkowych torebek
Michał dostanie w następnym tygodniu zgodnie z umową
no chyba że ruzga przyszła
Wy się zastanówcie, czy nie macie jakiś dobrych pomysłów, by usprawnić ligę.
Podobno (jeśli w ogóle) startuje od przyszłego roku.
Z tego co wyczytałem, to przydałoby się uwzględnić różne eventy, tj. np. lokalna liga (w Warszawie), czy też nasza kampania, itp.
Dobrze byłoby zrobić burze mózgów i oddelegować jednego z nas, by przekazał pomysły.