W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Riddle me this... Riddle me that
Witam,
Podjarany ostatnim turniejem już dziś zamieszczam temat a propose terminu styczniowego. Mam nadzieję, że też wypali i będzie fajnie (... tak wiem sesja, nie ma co liczyć )
Poniżej ewentualne terminy:
14 stycznia
21 stycznia
28 stycznia
Proszę o wypowiedzi kiedy wam pasuje lub kiedy wam KATEGORYCZNIE nie pasuje.
Sklep BOLTER zastrzega sobie możliwość wybrania dowolnych terminów, ale jak najbardziej będziemy korzystać z podanych przez Was propozycji. Jest to spowodowane chęcią pogodzenia kilku imprez (Infinity, Warmachine, Władca Pierścieni, Warhammer Fantasy Battle, Mega-Bitwy i inne). Nasz wybór będzie czysto obiektywny więc prosimy nie brać go do siebie
Prosimy o wypowiedź TERMIN do 27 grudnia - wtorek.
Po ustaleniu daty jak zawsze założymy osobny wątek na Regulamin
Wszelkie posty nie na temat będą kasowane.
AVE
14 stycznia - 4
21 stycznia - 5
28 stycznia - 3
Teoretycznie wszystkie tzn. tak jak zawsze, sobota mi nie pasuje, ale jak będę wiedział do końca grudnia to przyjdę, bo sobie turniej rozplanuję.
A dokładniej głosuję za wszystkimi terminami.
Mam również jedną sugestię już na przyszłość, no właśnie sesja. Dlatego proponowałbym jakiś mniejszy format, abyśmy się do 15:30 uwinęli z turniejem.
Adrian napisał:
Mam również jedną sugestię już na przyszłość, no właśnie sesja. Dlatego proponowałbym jakiś mniejszy format, abyśmy się do 15:30 uwinęli z turniejem.
Hmmm... pogadamy po ustaleniu daty. I jeśli pójdziemy na to, to by wypadało po 1'40 na bitwę
Wszystkie terminy i formaty są git.
SZATAN TWÓJ PAN
Kategorycznie nie pasuje mi jakikolwiek termin w styczniu.
Nawet nie wiem jak to zapisać
Na dzień dzisiejszy pasują mi wszystkie terimy, ale pierwszy byłby najlepszy:)
A mi żaden... a czemu nie robimy pool'a?
Bo ankieta (poll) jest dla słabych...
Na wasze propozycje czekam do jutra do południa (28 grudnia)
Cześć. Mi najbardziej pasuje termin 21 styczeń.
TERMIN TURNIEJU: 21 stycznia (sobota)
Bardzo ładnie proszę o zgłoszenie się chętnego sędziego i o zamieszczenie regulaminu w osobnym temacie
Wątek Zamknięty
Strony: 1