W związku ze zmianą forum od poniedziałku dodawanie nowych postow będzie zablokowane. Zapraszam do rejestracji na nowym forum
WARGAMING WROCŁAW
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Riddle me this... Riddle me that
Witam,
Jeszcze nie rozegraliśmy turnieju październikowego, ale już dziś zamieszczam temat a propose terminu listopadowego turnieju.
Poniżej ewentualne terminy:
05 listopada
11 listopada - piątek
12 listopada
19 listopada
26 listopada
Proszę o wypowiedzi kiedy wam pasuje lub kiedy wam KATEGORYCZNIE nie pasuje.
Sklep BOLTER zastrzega sobie możliwość wybrania dowolnych terminów, ale jak najbardziej będziemy korzystać z podanych przez Was propozycji. Jest to spowodowane chęcią pogodzenia kilku imprez (Infinity, Warmachine, Władca Pierścieni, Warhammer Fantasy Battle, Mega-Bitwy i inne). Nasz wybór będzie czysto obiektywny więc prosimy nie brać go do siebie
Prosimy o wypowiedź TERMIN do 26 października - środa.
Po ustaleniu daty jak zawsze założymy osobny wątek na Regulamin
Wszelkie posty nie na temat będą kasowane.
AVE
05 listopada - 0
11 listopada - 2
12 listopada - 2
19 listopada - 0
26 listopada - 0
Widzę, że nie chcecie mieć turnieju w listopadzie? Hmmm...
SZATAN TWÓJ PAN
Znakomita większość potencjalnych graczy nawet się nie logowała od pewnego czasu na forum (z nieznanego mi powodu).
Podejrzewam, iż można faktycznie ominąć ten miesiąc jeśli chodzi o turniej (mamy turniej w Łodzi), ale tak jak zaznaczałem poprzednio, moje zdanie jest już całkowicie nieistotne z wiadomej przyczyny i proszę o nie branie mnie pod uwagę jeśli chodzi o jakikolwiek turniej (o ile sam wyraźnie nie zaznaczę, że przyjdę).
Kiedy jest turniej w Łodzi?
SZATAN TWÓJ PAN
11-12 listopad (piątek i sobota)
Cóż... mój jedyny wolny weekend, to 11-13.11.
Chyba zostałem wywołany do tablicy, dłuuugo się nie logowałem, bo byłem poza krajem, a hasła nie pamiętałem (tak wiem, kiepskie wytłumaczenie).
Co do turnieju to 11-12 wygląda świetnie, wtedy to chyba pół Europy ma wolne:)
11 listopada odpada, bo sklep zamykamy w tym dniu
Macie jeszcze parę godzin na głosowanie
Przykro mi, ale w listopadzie turnieju nie będzie
Wątek Zamknięty
Strony: 1